Mies yritti avata lentokoneen hätäuloskäynnin – kanssamatkustajat syöksyivät estämään

Ohhoh! · Tim Isokivi

American Airlines -yhtiön lennolla todistettiin veret seisauttavaa tilannetta tiistaina 20. helmikuuta. Lennolla ollut matkustaja yritti avata hätäuloskäynnin ovea koneen ollessa ilmassa. Välikohtaus tapahtui New Mexicon Albuquerquesta Illinoisin Chicagoon matkalla olleella lennolla.

Miespuolisen matkustajan yritys avata hätäuloskäyntiä estettiin kanssamatkustajien toimesta. He sitoivat miehen jalat toisiinsa ilmastointiteipillä. AP-uutistoimiston mukaan kone ohjattiin takaisin Albuquerqueen, jossa poliisi pidätti häiriötä aiheuttaneen matkustajan. Välikohtauksesta kuvattiin koneessa videoita ja kuvia, jotka ovat sittemmin levinneet verkossa.

– 30 minuuttia lähdön jälkeen heräsin Panda Expressin ruoan ja tequilan aiheuttamasta horroksesta, kun neljä riviä taaempana mies yritti aggressiivisesti avata lentokoneen ovea. Minun ja viiden muun tyypin piti painia hänet käytävälle, lennolla ollut matkustaja kirjoitti X-somepalvelussa.