Mischa Barton paljasti seurustelleensa alaikäisenä vastanäyttelijän kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Mischa Barton on aloittanut uransa näyttelijänä jo lapsena. Mischa Bartonin moni muistaakin muun muassa suositusta O.C. -nuortensarjasta. Sen jälkeen kaunotar oli yksi niistä tähdistä, joiden elämää katsojat pääsivät uudella The Hills: New Beginnings -tuotantokaudella seuraamaan.

Mischa Barton näytteli O.C. -sarjassa ollessaan 17-vuotias. Tähti kertoi Alex Cooperin haastattelussa, että roolia varten hänen täytyi aikuistua nopeasti. Muut näyttelijät olivat häntä vanhempia ja yhtäkkiä hänen pitikin näytellä seurusteluun liittyvissä juonissa, joista hänellä ei vielä ollut mitään henkilökohtaista kokemusta.

Mischa Bartonin vastanäyttelijä Ben McKenzie oli 25-vuotias Mischan ollessa 17 vuotta. Tämä sai ohjelman tuottajat kauhistumaan kun parivaljakko ihastui tosielämässä ja alkoi seurustelemaan. Suhde ei kestänyt, mikä aiheutti kuvauksissa kitkaa. Mischa Bartonin mukaan oli kuitenkin aika tavanomaista, että sarjan sisällä näyttelijät tapailivat toisiaan ja ihastuksia syntyi.