Näyttelijäkaunotar Olivia Rodrigo täytti 21 vuotta: ”Viimeinen päivä juoda alaikäisenä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Olivia Rodrigo on amerikkalainen näyttelijä ja laulaja. Hän on tullut monille nuorille tunnetuksi etenkin Disney+ -palvelussa esitetystä High School Musical -draamasarjasta. Näyttelijästä kuoriutui muutama vuosi sitten kertaheitolla myös miljoonien tuntema poptähti kauniin Drivers license -balladinsa ansiosta.

Olivia Rodrigo täytti nyt 21 vuotta ja juhli sen kunniaksi syntymäpäiviään lähimpien ystäviensä kanssa. ”Tänään on viimeinen päivä juoda alaikäisenä alkoholia hypoteettisesti”, Rodrigo vitsaili kuvatekstissään.

Olivia Rodrigo julkaisi hänen Instagram-kanavallaan sarjan kuvia, jotka on napattu juhlista. Kuvissa nähdään muun muassa Rodrigon upea musta juhlamekko, joka esitteli paljasta ihoa vartalon sivuilta. Rodrigon juhlissa oli myös tarjolla runsaasti syntymäpäiväkakkua, joka oli koristeltu laventelin sävyisellä kuorrutteella ja täytetty mintun värisellä täytteellä.