Emily Ratajkowskin rohkea asuvalinta huomattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpien supermallien joukkoon lukeutuva amerikkalainen Emily Ratajkowski alkoi viime syksynä tapailemaan Eric Andréasta erottuaan näyttelijänä ja koomikkona tunnettua Stéphane Bakia. Nainen vietti loppuvuonna tiiviisti aikaa ranskalaisen komistuksensa kanssa, mutta ilmeisesti suhde on nyt päättynyt.

Nyt Ratajkowski on poseerannut Miamissa erittäin näyttävässä asussa, jonka roikkuva yläosa kykeni hädin tuskin peittämään hänen kriittiset ruumiinosansa ja vilautus oli koko ajan vain senttien päässä.

Videon jälkeen malli on kokenut saaneensa maineen, jonka mukaan hänen luullaan vihaavan miehiä. Tuoreella TikTok-videollaan Emily Ratajkowski kuitenkin vakuuttaa, että asia ei ole niin. ”Uskon yhä rakkauteen. Miettikää sitä”, 32-vuotias mallikaunotar tokaisee.