Uutuuspuhelin Honor Magic6 Pro julkaistiin Barcelonassa – Stara raportoi paikalta

Digi StaraTV StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara oli paikalla Barcelonassa, kun teknologiayhtiö Honor julkaisi MWC-mobiilimessuilla odotetun Honor Magic6 Pro -lippulaivamallinsa sekä Honor Magic V2 RSR design-mallin yhdessä Porschen kanssa. Haastattelussa nähdään Honorin pr-päällikkö Pekko Honkasalo, joka kertoo millaisia ominaisuuksia uutuuslaitteissa on.

Honor Magic6 Pro maksaa Suomessa 1 299 euroa 12+512-gigan versiona ja se tulee virallisesti myyntiin 21. maaliskuuta. Laite on kuitenkin ennakkotilattavissa 11. maaliskuuta lähtien, ja 28. huhtikuuta saakka kaupan päälle saa Honor Pad X9 LTE -tabletin ja 100 watin SuperCharge -pikalaturin. Barcelonassa niin ikään esitellyn Honor Magic V2 RSR Porsche Designin hinta on 2 699 euroa.