Wendy Williamsin poika äidistään: ”Se alkoi vaikuttaa hänen aivoihinsa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen televisiotähti Wendy Williams on kotimaassaan erittäin tunnettu ja suosittu viihdepersoona. Hän lienee useimmille suomalaisille hieman vähemmän tunnettu nimensä kautta, mutta moni tunnistaa hänet ulkonäöltä. Wendy Williams on kadonnut lähes kokonaan julkisuudesta.

Yhdysvalloissa esitettiin äskettäin dokumentti nimeltään Where Is Wendy Williams?, jossa Williamsin poika Kevin Hunter Jr. avautui perhetaustoistaan enemmän kuin koskaan aiemmin. Hunter Jr. pudotti suuren pommin äidistään dokumentissa.

– Lääkärit sanoivat, että koska äitini joi niin paljon alkoholia, se alkoi vaikuttaa hänen aivoihinsa, 23-vuotias selitti kaksiosaisen sarjan jaksossa.

Toisin sanoen Wendy Williams kärsii nykyään alkoholin aiheuttamasta dementiasta. Kyseessä on eräänlainen kognitiivinen heikkenemistila, joka ilmenee runsaan alkoholinkäytön seurauksena pitkän ajan kuluessa. Alkoholi voi aiheuttaa aivovaurioita, jotka vaikuttavat ihmisen kykyyn suoriutua päivittäisistä tehtävistä, kuten ruoanlaitosta ja taloudenhoidosta. Hänen edustajansa antoi ennen dokumentin julkaisemista lausunnon, jossa kertoi televisiotähden kärsivän frontotemporaalisesta dementiasta ja kielihäiriö afasiasta.