Poikabändi Nsync tekee paluun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositun *NSYNC-poikabändin jäsen Justin Timberlake teki paluun soolouransa pariin julkaisemalla tammikuussa Selfish-nimisen singlen. Tulevalta albumilta on julkaistu myös helmikuussa toinen single, joka kantaa nimeä Drown.

Nyt Justin Timberlake näyttää vahvistaneen omalla TikTok-kanavallaan tiedon siitä, että *NSYNC-poikabändi tulee jälleen yhdistämään voimansa. 43-vuotias Timberlake on ottanut JC Chasezin, Lance Bassin, Chris Kirkpatrickin ja Joey Fatonen mukaan albumilleen Paradise-nimiseen kappaleeseen.

Justin Timberlake kertoi asiasta vihjailevasti keskiviikkona vastatessaan fanin TikTok-kommenttiin, jossa luki: ”Räpäytä silmiä kahdesti, jos *NSYNC esiintyy kappaleessa nimeltä Paradise.” Keskiviikkona Timberlake jakoi omalla kanavallaan kommenttiin vastausvideon, jossa hän veti alas aurinkolasit ja räpäytti silmiään kahdesti ennen kuin veti ne takaisin ylös ja hymyili.

@justintimberlake Replying to @Briana Resendez ♬ original sound – Justin Timberlake