90 Päivää morsiamena -sarjan tähti kadonnut – jätti jopa passinsa kotiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin suuren suosion saavuttanut 90 Päivää morsiamena -televisio-ohjelma on esitellyt amerikkalaisen Angela Deemin ja nigerialaisen Michael Illesanmin rakkaustarinaa. Suhteessa on ollut rajuja käänteitä, mutta Michael on vihdoin päässyt muuttamaan Yhdysvaltojen Georgiaan Angelan luokse. Äskettäin mies katosi jäljettömiin.

Angela Deem ilmoitti Michaelin viranomaisille kadonneeksi, kun hänestä ei näkynyt jälkeäkään pariskunnan yhteisessä kodissa, Yhdysvaltojen Hazelhurstissa, Georgian osavaltiossa. Michaelin katoamisesta kertoi bloggaaja John Yates, joka nauhoitti live-lähetyksen YouTube-kanavalleen Angelan talosta maanantain. Yates ilmoitti faneille, että Michael oli kadonnut, eikä Angela ollut kunnossa. Nainen pelkäsi miehelleen tapahtuneen kauheita.

Michael oli jättänyt passinsa, matkapuhelimensa ja vaatteensa kotiin. Mies on asunut Yhdysvalloissa vasta kolme kuukautta. Michaelin oletettiin lähtevän hakemaan ruokaa, eikä hän palannut takaisin. Pian livevideon jälkeen Michael otti itse yhteyttä poliisiin vahvistaakseen olevansa turvassa kertoen, että pariskunnalla oli ilmeisesti ollut riitaa. Michaelilla oli toinen puhelin, jossa oli kuva hänen passistaan. Mies kertoi poliiseille olevansa vaimoltaan piilossa. Angela uskoo, että 35-vuotias televisiotähti käytti häntä ainoastaan hyväkseen päästäkseen Yhdysvaltoihin asumaan.