Ruisrockin päiväkohtainen ohjelma julki – kaikki lipputyypit nyt myynnissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Turun Ruissalossa järjestetään 5.-7. heinäkuuta nuorten aikuisten suosima festivaali Ruisrock. Useina vuosina helteet ovat hellineet Ruissalon festivaalikansaa, minkä vuoksi tapahtumaa onkin pidetty myös Suomen Coachellana.

Ruisrock on nyt paljastanut jälleen lisää artistikiinnityksiä ja lisännyt tapahtuman sivuille päiväkohtaisen ohjelman. Ohjelman julkistamisen myötä myös kaikki lipputyypit on laitettu myyntiin. Osa lipputyypeistä on jo myyty tai varattu loppuun.

Tähän mennessä julkaistut artistit:Perjantai 5.7.2024  The Chainsmokers, Don Toliver, J Hus, Offset, Ashnikko, Bar Italia, MØ, Gettomasa, Kaija Koo, SANNI, Ani, Bee, Business City, Costee, Ellinoora, Good Boys, Hassan Maikal, Hugo &Ahti, Isac Elliot, Jambo & Band, Luukas Oja, Orvokki, Sexmane 

Lauantai 6.7.2024 Romy, Sub Focus, Ibe, Jenni Vartiainen, Kuumaa, Aliisa Syrjä, Antti Autio, Cledos, Costi, Emma & Matilda, F, Fröbelin Palikat, Iisa, Lauri Haav, MODEM, Pariisin Kevät, Rebekka Holi, Robin Packalen, SHRTY, Tuuli, Ursus Factory, Vesta, Windows95man  Sunnuntai 7.7.2024 PMMP, Stormzy, Louis Tomlinson, Trippie Redd, Alok, Joker Out, Sexyy Red, Yaeger, Behm, Gasellit, Käärijä, Arppa, Blind Channel, Bämä, Ege Zulu & Orchestre, Elsa Brotherus, Evelina, Karri Koira, Lastout, Mirella, Pehmoaino, Vilma Jää