Kylie Jenner lanseerasi oman alkoholijuoman – bikineissä mainosvideolla

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianit-tähti Kylie Jenner on lanseerannut uuden alkoholijuoman. Vodkaa ja soodaa yhdistävä Srinter-juoma saapuu myyntiin Yhdysvalloissa 21. maaliskuuta. Tarjolla on mustaherukan, persikan, rypäleiden ja limen makuinen versio.

Kylie mainosti Sprinteriä Instagramissa julkaisemallaan videolla, jossa hän nauttii juomasta uima-altaassa mustissa bikineissä. Tähti työsti Sprinteriä yhteisetyössä juomakehittelijä Chandra Richterin kanssa. Tölkillisessä sokeritonta juomaa on noin 100 kilokaloria.

Myös Kylien sisko Kendall Jenner on aikaisemmin lanseerannut oman alkoholijuomansa. 818 Tequila -niminen juoma tuotiin markkinoille vuonna 2021. Tequilan nimi viittaa Kalifornian Calabasasiin, jossa sisaret varttuivat.