Chachi Hildén esitteli päivän ateriat – näin syö raskaana ollessaan

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Duudsonit-tähti Jukka Hildén ja tanssija Chachi Hildén saavat jälleen perheenlisäystä. Pariskunta paljasti taannoin sosiaalisessa mediassa odottavansa vauvaa. Kyseessä on uusperheen viides lapsi.

Chachi on jakanut raskausajalta kuulumisia hänen TikTok-kanavallaan. Tuoreella videolla hän on myös esitellyt ateriat, joita hän päivän aikana syö. Naisen ruokalistaan kuuluvat esimerkiksi itse tehty terveysjuoma, salaattia, pinaattikeitto, lohikeitto, paahto- ja ruisleipää sekä riisipiirakka juuston ja chilikastikkeen kera.

Jukka ja Chachi Hildén menivät vuonna 2019 naimisiin ja heillä on ennestään kaksi yhteistä lasta, jotka syntyivät vuosina 2019 ja 2021. Lisäksi Jukalla on vuosina 2013 ja 2014 syntyneet lapset edellisestä avioliitosta.

@itschachigonzales Health is wealth 😅 #pregnant #whatieatinaday #fyp ♬ original sound – Chachi Gonzales