Lottie Moss peppu pystyssä biksuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin jo itsekin suosituksi sometähdeksi muodostunut Lottie Moss tuli kuitenkin alunperin tunnetuksi maailmankuulun isosiskonsa Kate Mossin kautta, sillä supermallin pikkusisko oli hänkin kiinnostava medioissa. Varsinkin kun paljastavia kuvia riitti. Taannoin Lottie paljasti kärsineensä vuosia mielenterveys- ja päihdeongelmista. Hänen mukaansa mallimaailma ja muotiteollisuus altistivat huumeille ja alkoholille.

Tällä kertaa Lottien on kuitenkin poseerannut mahdollisesti hyvissä tunnelmissa tekonurmella, jossa hän piehtaroi ja kieriskeli kameran edessä. Yllään Mossilla oli tyylikkäät biksut ja kuviensa yhteydessä hän toteaa, ettei naamavippi ainakaan vanhene kesäaikaan.

Lottie Moss luopui mallintyöstä muutama vuosi sitten OnlyFans-sivujensa vuoksi. Hän teki sitä ennen töitä suurille brändeille. Lisäksi hänen ottamansa kasvotatuointi on osa itsensä löytymisen matkaa. Hänen mukaansa parikymppisenä elämässä navigoiminen on vaikeaa, jos ei ole selkeää kiintopistettä tai tuntemusta itsestään.