Ilman näitä Millie Bobby Brown ei voisi elää – 10 tärkeintä asiaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Stranger Things -hittisarjasta tunnetuksi tullut näyttelijätähti Millie Bobby Brown valittiin taannoin Glamour-lehden toimesta Vuoden naiseksi. Nainen toimii esimerkkinä ja idolina monille nuorille naisille, joita hän inspiroi omalla tyylillään.

Millie Bobby Brown nähdään nyt GQ-lehden YouTube-videolla, jossa hän esittelee hänelle tärkeitä asioita, joita ilman tähti ei voisi elää. Ensimäisenä 20-vuotias näyttelijä esitteli suloisen koiransa, jonka nimi on Winnie the Pooh. Sen lisäksi naisella on seitsemän muutakin koiraa ja neljä kissaa.

Videolla Millie tunnustaa rakkautensa porkkanoita kohtaan. Hän pitää etenkin pikkuporkkanoista ja tavallisista porkkanoista, mutta ei voi sietää muun kuin oranssin värisiä porkkanoita, porkkanatikkuja tai porkkanoista tehtyjä lastuja.

Muita tähdelle tärkeitä asioita ovat muun muassa pörröiset lämpösukat, johdolliset kuulokkeet, piilolinssit sekä kombucha-juoma. Millie Bobby Brown hehkuttaa myös oman Florence by Mills -merkkinsä hajuvettä, hiusklipsejä sekä huuliöljyä.