MTV-teiniäiti yrittää saada avioeroa – muutti jo erilleen puolisonsa kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-televisiokanavan Teen Mom 2 -sarjan tähti Jenelle Evans haki äskettäin eroa aviomiehestään David Easonista. Nyt perheenäiti on paljastanut Tiktok-videolla, että Eason ei tee eroprosessista helppoa. Pohjois-Carolinan laki edellyttää hänen myös asuvan erillään Davidista yhden vuoden ajan ennen lopullista avioeropäätöstä.

Eroa olisi mahdollisuus jouduttaa, mutta Jenelle väitti Davidin jarruttavan koko prosessia. Fanit myös pelkäävät, että Jenelle hankkii itselleen uuden miehen muutaman viikon kuluessa, kuten hänellä on ollut aiemmin tapana eron jälkeen. Nainen kuitenkin vakuuttaa faneilleen, että aikoo keskittyä omaan hyvinvointiinsa.

– Olisin siirtynyt asumuseron sijaan suoraan avioeroon, mutta en voinut, koska Pohjois-Carolinan osavaltiossa sinun täytyy asua laillisesti erossa vuoden ajan, Jenelle sanoi videollaan.

David Eason asuu tällä hetkellä pariskunnan rikkinäisellä veneellä, ja Jenelle asuu lastensa kanssa kotona. Hän sai Jace-poikansa huoltajuuden takaisin, mutta pahoinpitelystä syytetyllä David Easonilla on lapseen lähestymiskielto.

@jenellelevans Replying to @Pullmyear #BabySteps #Separation #Divorce ♬ original sound – Jenelle Evans