Urheilulomalle Afrikkaan? Sporttihotellissa aurinkoa ja aktiviteetteja

Matkailu · Terhi Piiroinen

Suomalaiset rakastavat matkustamista. Kuljemme joko Lappiin laskettelemaan tai rannalle rentoutumaan. Käymme myös risteilyillä ja kylpylälomilla – puhumattakaan elämysmatkailusta tai reppureissaamisesta. Uusin juttu on sporttinen matkailu, jossa loma nivoutuu urheilun ympärille.

Afrikan Hurghada on aktiivisten lomailijoiden mekka. Lomamatkoja alueelle järjestävä Apollomatkat kertoo, että suomalaiset voivat pian matkustaa sporttiseen treenihotelliin. Mitä se sitten tarkoittaa?

– Aqua Vista on täydellinen hotelli jokaiselle, joka haluaa yhdistää auringon ja uinnin aktiiviseen lomaan. Täällä voi harrastaa kaikkea crossfitistä, triathlonista, tenniksestä ja uinnista joogaan, sauvakävelyyn ja jousiammuntaan, ja hiekkarantakin on vain kivenheiton päässä, Apollomatkojen PR vastaava Satu Kontulainen sanoo.

Hotellista löytyy tilaa ja mahdollisuuksia kaiken tasoiseen treeniin; Olympiakokoinen 50 metrin uima-allas, yli 600 m2:n kuntoilualue, padel- ja tenniskentät, sprinttirata, ryhmäliikunta alue, sauna sekä jääkylpy. Kokosimme alle kuvia sosiaalisesta mediasta tuomaan käsitystä siitä, minkälainen sporttihotelli on.