Veronica Verhon ja Gogi Mavromichalisin podcast analysoi podcasteja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sosiaalisessa mediassa ja podcasteissa ansioituneet juontajat, Veronica Verho ja Constantinos “Gogi” Mavromichalis, ovat aloittaneet yhteistyön. Heidän yhteinen projektinsa EveryPodi toistaa kaksikon reaktioita muista podcasteista leikattuihin audioklippeihin. Fanit ovat toivoneet heidän yhteistyötään jo pitkään.

– Podi mahdollistaa erikoisia keskusteluja, joihin toinen ei ole pystynyt mitenkään varautumaan, Mavromichalis sanoo.

– EveryPodi on podi, missä kuunnellaan podeja, mutta ei siinä vielä kaikki: Jokaisen jakson kolme ensimmäistä sekuntia kertovat paljon tulevasta. Jos pysyt kuulijana jokaisen jakson kyydissä, niin ostan sinulle keksin! Verho heittää ja lisää:

– Gogi on maailman mielikuvituksellisin ihminen Kreikan tulisella tvistillä. Odotan yhteisiä hetkiämme todella paljon, Verho kehuu puoliksi kreikkalaista juontajapariaan.

– Harvoin löytää uuden ihmisen, jonka kanssa juttu lentää niin uskomattoman hyvin. Veronican mielenmaisema on ihanan samaistuttava, mutta tarpeeksi häiriintynyt, että jotenkin meillä synkkaa juttu todella luontevasti. Odotan aina innolla kun päästään höpöttelemään studioon! Mavromichalis ynnää.

EveryPodin jaksot julkaistaan maanantaisin 11. maaliskuuta alkaen. Jaksot ovat vapaasti kuunneltavissa kaikilla alustoilla.