Sointu Borg: ”Näin erotat flirttailun ja ystävällisyyden toisistaan”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Diili-ohjelman taannoin voittanut Sointu Borg sai taannoin myös arvostetun palkinnon puhujana ja laajensi toimenkuvaansa kirjailijaksikin. Monipuolinen ja näyttävä nainen inspiroi monia suomalaisia kaunottarena, joka sanoo suoraan mitä ajattelee.

Sointu Borg on lähtenyt valloittamaan sanavalmiilla sisällöllään myös TikTok-sovellusta. Sointu Borg antaa Sointuorvokki-nimisellä kanavallaan nuorisolle elämänohjeita videoilla, jotka alkavat aina samoilla sanoille: ”No niin nuoriso”.

Nyt Sointu Borg haluaa videollaan antaa nuorille seuraajilleen vinkkejä siitä miten flirttailun voi erottaa yleisestä ystävällisyydestä. Ensimmäisenä Borg kertoo, että kiinnostunut henkilö tuijottaa usein ja haluaa viettää aikaa kaksin eikä pelkästään isoissa ryhmissä.

Flirttaileva ihminen myös upottaa lauseeseen tiedon siitä, että hän on sinkku. Yleensä hän myös utelee toiselta tämän parisuhdestatusta. Kiinnostunut ihminen muistaa flirttailun kohteena olevasta pieniä yksityiskohtia ja yrittää löytää tekosyitä koskettaa tai vaikkapa halata hieman pidempään.

Flirttaileva henkilö myös puhuu kiinnostuksen kohteestaan usein muille ja kehuu paljon hänen ulkonäköään ja persoonaansa. Hän tekee aloitteen keskusteluun ja kyselee häntä kiinnostavalta henkilöltä paljon kysymyksiä.

@sointuorvokki Nuoriso. Tää neuvo on vähän nuoremmille, jotka vasta harjottelee seurustelua. Näistä merkeistä osaatte erottaa flirttailun yleisestä ystävällisyydestä. #suomittiktok #sinullesivu #suomittokkaajat #sinulle #suomitt #fyp ♬ alkuperäinen ääni – sointuorvokki