Timotheé Chalamet näyttelee Bob Dylania – fanit eivät ole tunnistaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kovassa nosteessa oleva Dyyni-tähti Timotheé Chalamet esittää seuraavaksi arvostettua ja mittavan uran tehnyttä muusikkoa. Yhdysvaltalainen näyttelijä tullaan näkemään Bob Dylanista kertovan A Complete Unknown -elokuvan pääroolissa.

A Complete Unknown -elokuva seuraa Bob Dylanin uraa New Yorkiin muuttavasta nuoresta folkmuusikosta kansainväliseksi tähdeksi. Keskiössä on erityisesti muusikon aikoinaan kohua faneissa herättänyt musiikillinen tyylinmuutos. Chalametin ohella päärooleissa nähdään muun muassa Monica Barbaro, Elle Fanning, Edward Norton ja Nick Offerman.

A Complete Unknown -elokuvan ohjaa James Mangold, joka tunnetaan muun muassa Walk the Line ja Logan -elokuvista. Esimakua tulevasta elokuvasta saadaan kuvauspaikalla otetuissa kuvissa, jossa Chalamet nähdään nuorena Dylanina New Yorkissa.