Naisten tempaus hämmästyttää – ajoivat 800 kilometriä leluautoilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaksi floridalaista naista on päättänyt lähteä erikoiselle roadtripille. Heidän tavoitteenaan on ajaa 800 kilometrin matka osavaltion halki leluautoilla. Kaksikko toivoo rikkovansa tempauksella maailmanennätyksen.

Cassie ja Lauren -nimiset ystävykset lähtivät matkaan ajettavilla leluautoilla Jacksonvillen Friendship Fountainista. Heidän määränpäänään on Key Westissä sijaitseva Southernmost Point Buoy. Matkan arvioidaan kestävän kaksi kuukautta.

– Saimme tämän villin idean, sillä meillä molemmilla oli tällaiset ajettavat leluautot lapsena. Ajelimme niillä ympäriinsä pienenä ja olemme aina halunneet rikkoa maailmanennätyksen. Tämä vaikutti hauskalta tavalta kunnioittaa lapsuuttamme, Lauren kertoi WJXT-TV-uutiskanavalle.

Kaksikko on dokumentoinut matkaansa Instagramissa. He keräävät tempauksellaan rahaa lukuisille hyväntekeväisyysjärjestöille. Guinnessin ennätystenkirjassa ei ole tällä hetkellä omaa kategoriaa pisimmälle leluautolla tehdylle matkalle, mutta Guinness on valmis lisäämään sellaisen.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.