Pariskunta myi koko omaisuutensa ja muutti risteilyalukselle

Matkailu · Terhi Piiroinen

Monica Brzoskan isä sairastu vakavasti ja hän alkoi miettiä elämäänsä uudelta kantilta. Nyt 32-vuotias nainen asuu aviomiehensä Jorell Conleyn kanssa risteilyaluksilla ja elämä on soljunut mukavasti eteenpäin. Amerikkalainen pariskunta nauttii erityisesti siitä, että heidän ei tarvitse työskennellä tai tehdä edes kotitöitä itse.

– Kokit valmistavat kaikki ateriani, ja henkilökunta vaihtaa vuodevaatteet. En ole pessyt vuoteen pyykkiä. En ole myöskään miljonääri, asun ainoastaan kokopäiväisesti risteilyaluksilla, kehui Brzoska kehu The Sunille.

Brzoska ja hänen miehensä ovat ostaneet 36 peräkkäistä risteilyä hieman alle 10.000 dollarilla. Reissaamisen huonoin puoli on perheenjäsenten ikävöiminen. He kuitenkin olivat epätoivoisia aiemmin, koska halusivat nähdä ja kokea uusia asioita elämässään. He laskivat tarkkaan, paljonko tarvitsevat rahaa ja nyt pari on elänyt laivoilla vuoden ajan.

– Majoitus, ruoka ja viihde sisältyvät hintaan, Brzoska sanoi.

He ovat matkustaneet esimerkiksi Meksikoon, Belizeen, Grand Caymaniin ja Costa Ricaan. Pitääkseen taloutensa vakaana, pariskunta vuokraa kolmen makuuhuoneen taloaan Memphisissä. Vapaa-aika kuluu esityksissä, bingoissa ja kylpylöissä.

– Ilman elämän päivittäistä stressiä riitelimme myös harvemmin.