Hylätyn limsatehtaan takana asunut alligaattori pantiin laihdutuskuurille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuosikausia hylätyn Coca-Cola-tehtaan takana sijaitsevassa lammikossa asunut alligaattori on saanut uuden kodin. Samalla 2,7 metriä pitkä ja yli 200 kiloa painava floridalainen matelija on joutunut laihdutuskuurille.

Coca-Cola-lempinimen saanut alligaattori vietti pitkään rauhallista yhteiseloa paikallisten asukkaiden kanssa. Paikallisten huoli kuitenkin heräsi, kun aluetta ympäröivään aitaan ilmestyi isokokoinen reikä. He pelkäsivät lasten livahtavan alueelle ja joutuvan matelijan kitaan.

Coca-Cola muutti asumaan Tampassa sijaitsevasta Croc Encounters -matelijatarhaan. Asiantuntijat totesivat matelijan ylipainoiseksi. Ihmiset olivat ruokkineet alligaattoria heittämällä sille muun muassa kinkkua ja broileria.

Croc Encountersin työntekijät kertovat Tampa Bay Times -lehdelle luonnossa elävien villien alligaattorien ruokkimisen olevan Floridassa lainvastaista. Alligaattorit saattavat tottua liikaa ruokituksi tulemiseen ja alkaa lähestymään ihmisiä ruoan toivossa.