Balenciagan 3 700 euron rannekoru näyttää teippirullalta

Lux Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muotitalo Balenciaga on jälleen onnistunut herättämään keskustelua luomuksellaan. Espanjalainen luksusmerkki on esitellyt rannekorua, joka näyttää aivan teippirullalta.

Teippirullakoru on osa Balenciagan syksyn ja talven 2024 kokoelmaa. Luomus herätti runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa sen jälkeen, kun sitä esiteltiin Pariisin muotiviikoilla. Rannekoru muistuttaa ulkoisesti läpinäkyvää teippirullaa, mutta sitä koristavat Balenciagan logot.

Sosiaalisessa mediassa teippirullakorun kerrottiin olevan jopa 4 000 dollarin eli noin 3 700 euron arvoinen. Tarkkaa hintaa ei ole kuitenkaan kerrottu julkisuuteen. Luomuksesta uutisoineen Complex-sivuston mukaan koru ei ole ainakaan toistaiseksi myynnissä Balenciagan verkkokaupassa.

Balenciaga on aikaisemminkin kohahduttanut erikoisilla muotiluomuksilla. Tällaisia ovat olleet esimerkiksi valmiiksi tärvellyn näköiset lenkkarit, työkalupakilta näyttävä käsilaukku ja korolliset Crocs-tyyliset jalkineet.