Taylor Swift ökylomalla rakkaansa kanssa – kartano maksaa 15 000 dollaria yöltä

Koti & Asuminen Lux Matkailu · Terhi Piiroinen

Laulaja Taylor Swift seurustelee nykyään amerikkalaista jalkapalloa ammatikseen pelaavan Travis Kelcen kanssa. Pariskunta lähti Bahamalle romanttiselle lomalle, ja he yöpyivät ylellisessä Rosalita Housessa Harbour Islandilla. Kyseessä ei ole mikä tahansa majatalo.

Kartanon kerrotaan maksavan huikeat 15.000 dollaria per yö. Kyseessä on yksityinen huvila, jossa on kuusi makuuhuonetta, uima-allas, terasseja, puutarha, kuntosali ja oma henkilökunta. Henkilökuntaan kuuluu kaksi kokkia, kolme taloudenhoitajaa, puutarhureita ja vartija. Lisäksi kartanossa on oma ranta vaaleanpunaisella hiekalla.

Yksityisessä kuntokeskuksessa on voimailulaitteiden lisäksi joogamattoja ja lattiasta kattoon ulottuvia peilejä. Nettisivujen mukaan isännöitsijä voi järjestää paikan päällä henkilökohtaista kuntovalmennusta sekä antaa yksityisiä jooga- ja pilatestunteja. Rannalla on puolestaan välineistöä polkupyöräilystä snorklaukseen.