Kylie Jennerin bestis biksuissa – rantojen kuuma kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin perheen Kylie Jennerin bestiksenä alunperin julkisuuteen noussut Anastasia Karanikolaou on sittemmin onnistunut tekemään itsekin uraa sosiaalisessa mediassa erityisesti julkaisemalla itsestään näyttäviä poseerauksia vähäpukeisena.

Nyt Stassie poseeraa näyttävästi biksuissa uima-altaan reunalla ja esittelee paitsi vartaloaan myös niitä herkkuja, joita hän lomapäivänsä tiimellyksessä nautiskeli. Samalla kaunotar ehti ilmeisesti myös käydä harjoittelemassa golfia.

Anastasia Karanikolaou alkoi niittää somesuosiota tullessaan miljoonille tutuksi Kylie Jennerin parhaana ystävänä. Kaksikko julkaisi paljon näyttäviä yhteiskuvia, joiden ansiosta moni Jennerin fani siirtyi suoraan seuraamaan myös Karanikolaouta. Karanikolaou on ottanut käteensä myös samanlaisen tatuoinnin kuin Kylie Jenner. Tatuoinnissa lukee Jennerin tyttären Stormin nimi. Viime aikoina Stassie on esiintynyt alusvaate- ja uimapukukuvissa. Hänellä on yli 10 miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan.