Cameron Diaz ja Benji Madden saivat toisen lapsen – paljastivat perheuutisen somessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Valkokankaalta hiljaiseloa viettänyt ja yksityisyydestään tarkka Cameron Diaz on paljastanut saaneensa perheenlisäystä. Näyttelijä ja hänen aviomiehensä Benji Madden ovat saaneet toisen yhteisen lapsen. Asia ilmeni tuoreessa somejulkaisussa.

– Olemme siunattuja ja innostuneita voidessamme ilmoittaa poikamme Cardinal Maddenin syntymästä. Hän on mahtava ja olemme onnellisia siitä, että hän on täällä, pariskunta kertoi yhteisessä Instagram-julkaisussaan.

Julkaisun mukaan pariskunta ei aio julkaista kuvia lapsesta sosiaalisessa mediassa tämän turvallisuuden ja yksityisyyden vuoksi. Pariskunta kuitenkin kuvailee lasta erittäin söpöksi. Julkaisun lopuksi faneille toivottiin kaikkea parasta.

Elokuvista kuten Charlien enkelit ja Elämäni John Malkovichina tunnettu Diaz ja Good Charlotte -yhtyeestä tunnettu Madden menivät naimisiin vuonna 2015. Pariskunnalla on ennestään yhteinen tytär Raddix, joka syntyi tammikuussa 2020 sijaissynnyttäjän avulla.