Nuoruuden lähde löytyi? Elizabeth Hurley biksuissa kääntää miesten katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Elizabeth Hurley tuli 1990-luvulla tunnetuksi muun muassa Hugh Grantin tyttöystävänä. Myöhemmin nainen pääsi näyttelemään Austin Powers -elokuvaan, josta nykyään moni hänet muistaakin. Elizabeth Hurley täytti taannoin 58 vuotta, mutta ikä on hänelle vain numero.

Hurley on kyennyt säilyttämään nuorekkuutensa hämmästyttävän hyvin, sillä hän ei vaikuta ikääntyneen lainkaan viimeiseen 20 vuoteen. Tuoreet biksukuvat osoittavat tämän varsin hyvin.

Hurley nähdään poikansa Damian Hurleyn esikoisohjaamassa Strictly Confidential -elokuvassa. Elokuvan trailerissa nähdään miten Elizabeth Hurley näyttelee poikansa ohjaamasa kuumissa intiimeissä kohtauksissa toisen nuoren naisnäyttelijän kanssa. Elokuvan julkaisijana toimii Lionsgate ja se ilmestyy 5. huhtikuuta valikoituihin elokuvateattereihin, Prime Video sekä Apple TV -palveluihin.