Jenna Dewan esitteli raskausajan treeninsä – jo vaatteiden pukeminen hengästyttää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijänä tunnettu Jenna Dewan paljasti taannoin olevansa raskaana. 43-vuotias tähti odottaa kolmatta lastaan yhdessä hänen miehensä Steve Kazeen kanssa ja näyttää nauttivan raskausajasta täysin rinnoin.

Jenna Dewan julkaisi nyt hänen Instagram-kanavallaan huvittavan videon, jossa hän pukeutuu roolihahmonsa vaatteisiin. Nainen esittää The Rookie -elokuvassa palomiestä eivätkä hänen roolivaatteensa ole mahtua tähden ylle enää kasvaneen raskausvatsan vuoksi.

Jenna Dewan kertoo, että pukeminenkin ja kuvauksiin valmistautuminen käy raskaana ollessa treenistä. Videolla Dewan pyytää palomiehiä ja ensihoitajia kertomaan kommenteissa jos hekin väsyvät yhtä paljon näiden vaatekerrastojen pukemisesta. Videon kommenttikentässä eräs ihmetteli miten raskaana oleva nainen saa yhä tehdä palomiehen töitä kentällä, mutta hän ei tainnut olla tietoinen siitä, että Jenna Dewan on näyttelijä.

https://www.instagram.com/p/C4-84j8rhrs/