Paris Hilton haluaa matalavyötäröiset farkut muotiin – oletko samaa mieltä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Matalavyötäröiset farkut olivat suurinta muotia 2000-luvun alussa. Viime vuosina katukuvassa on totuttu näkemään korkeavyötäröisiä housuja, mutta nyt Paris Hilton haluaa palauttaa äärimmäisen matalalla vyötäröllä varustetut mallit takaisin pinnalle.

Hilton oli yksi matalavyötäröisen trendin aallonharjalla ratsastaneista kuuluisuuksista 2000-luvun alkupuolella. Tähti jakoi tuoreessa Instagram-julkaisussaan sarjan kuvia tuon ajan tyylistään. Kuvatekstissä hän haikaili mielipiteitä jakavan trendin paluuta.

– Kuuma ote: Matalavyötäröisten farkkujen pitäisi tehdä comeback, Hilton kirjoitti.

Hiltonin rohkea keskustelunavaus herätti kiivasta keskustelua julkaisun kommenttikentässä. Moni toivoi muoti-ilmiön jäävän menneisyyteen, mutta myös vastakkaisia mielipiteitä ilmeni. Osa puolestaan piti Hiltonia ainoana henkilönä, jolle matalavyötäröiset housut sopivat.