Kyle Richards pitää mielensä avoimena – saattaa antaa Morgan Wadelle mahdollisuuden

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Countrylaulaja Morgan Wade on viettänyt tiiviisti aikaansa asumuserossa olevan Beverly Hillsin täydelliset naiset -ohjelman tähden Kyle Richardsin kanssa. Kaksikosta on liikkunut jo pitkään huhuja, joiden mukaan naiset olisivat romanttisessa suhteessa keskenään.

Kyle Richards on vakuuttanut olevansa Morgan Waden kanssa vain hyviä ystäviä, vaikka hän onkin todennut, että voisi hyvin nähdä itsensä seurustelemassa joskus naispuolisen henkilön kanssa. Nyt Kyle Richards otti jälleen kantaa romanssihuhuihin realitysarjan Reunion-jaksossa.

Kyle Richards kertoi People-sivuston mukaan, että hän on avoin kaikelle uudelle eikä tiedä vielä mikä häntä tulevaisuudessa odottaa. 55-vuotias Richards kertoi pitävänsä 29-vuotiasta countrylaulajaa todella seksikkäänä. He ovat toistaiseksi vielä vain ystäviä, mutta Kyle Richards ei enää pidä heidän välistä seurustelusuhdetta mahdottomana ajatuksena.