Rebel Wilson kokeili laihdutuslääkkeitä – tehosi mässäilyn lopettamiseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rebel Wilson on 44-vuotias näyttelijä, joka laihtui reilusti vuonna 2020 aloittamansa kuntokuurin ansiosta. Nainen kuitenkin kertoo vauvavuosien aiheuttaneen hänelle stressiä siinä määrin, että hän lihoi 15 kiloa takaisin. Nyt hän kertoo testanneensa laihdutuslääkkeitä.

– Minun kaltaisellani voi olla pohjaton ruokahalu ja makeannälkä, joten uskon, että nuo lääkkeet voivat olla tehokas apu, Wilson kommentoi Timesille.

Rebel Wilson sai Royce-nimisen tyttären sijaissynnyttäjän avulla marraskuussa 2022. Hän laihdutti lapsihaave mielessään ja hedelmöityshoitoja varten. Vauvavuosi toi mukanaan unirytmin muutoksia ja äitiys vaikutti treenaamismahdollisuuksiin sekä ruokavalioon.

Alun perin naisen laihtumista kritisoitiin, koska Wilsonin ura oli nivoutunut lihavan ja hauskan tytön roolien ympärille. Viihdemaailmasta sanottiin suoraan, että jos hän laihtuu, tulevat työmahdollisuudet vähenemään. Hän on joutunut kamppailemaan epäterveellisten syömistottumusten kanssa elämässään, ja laihdutuslääke on tarjonnut siihen apua.

– Periaatteessa kukaan muu kuin oma äitini ei halunnut minun laihduttavan.