Selena Gomez ja Nicola Pelz Beckham juhlivat pikkumekoissa – kuvat someen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Selena Gomezin paljasti viime vuonna olevansa uudessa suhteessa ja onnellisempi kuin koskaan aikaisemmin. Selena Gomez on alkanut tapailemaan musiikkituottaja Benny Blancoa, jonka hän on tuntenut jo vuosien ajan.

Nyt Selena Gomez oli ystäviensä kanssa ravintolassa juhlimassa rakkaan kumppaninsa Benny Blancon syntymäpäiviä. Mukana juhlimassa oli pieni seurue, johon kuului muun muassa Nicola ja Brooklyn Peltz Beckham.

Nicola Peltz Beckham julkaisi omalla Instagram-kanavallaan kuvasarjan juhlista. ”Kun Benny sanoo, että pukeutukaa juhlavasti niin me toimitamme”, nainen kirjoitti kuvatekstissään. Hän oli pukeutunut pikkumustaan ja sukkahousuihin kun taas Selena Gomez sädehti kirkkaan punaisessa mekossa.