Suosikkileffa Inside Out – mielen sopukoissa 2 ilmestyy pian – tässä on traileri

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pixar-yhtiön suosikkianimaatioelokuva Inside Out – mielen sopukoissa saa jatkoa. Kesäkuussa 2024 ilmestyvässä jatko-osasta on nyt julkaistu virallinen traileri. Elokuva jatkaa samanlaista voittokulkua kuin ihmismielen tunteista kertova ykkösosa.

Disney ja Pixar julkistivat äskettäin virallisen trailerinInside Out 2:lle. Elokuvassa sukelletaan teini-ikäisen Rileyn mieleen. Aivoissa temmeltävät iloa, vihaa, surua, pelkoa ja inhoa. Porukkaan liittyvät kuitenkin teini-ikäisen Rileyn uusia tunteita, jotka ovat nolous, ahdistus ja kateus. Uusi hahmo nimeltään Ennui kuvastaa teini-ikäisen kokemaa kiinnostuksen puutetta ja apatiaa.

Elokuvan aiemmin julkaistu teaser peittosi jopa Frozen 2 elokuvan katselukerrat Youtubessa. Traileri on niin ikään saavuttanut megasuosion ja sitä on katsottu tämän jutun kirjoittamisen hetkellä 13,5 miljoonaa kertaa muutaman päivän aikana. Voit katsoa sen alla olevasta linkistä.