Kate Moss poseerasi tyttärensä kanssa – kuin kaksi marjaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supermalli Kate Mossin tytär Lila Grace Moss on lähtenyt seuraamaan äitinsä jalanjälkiä ja ryhtynyt tavoittelemaan uraa mallimaailmassa. 21-vuotias Lila nähtiin ensimmäistä kertaa muotinäytöslavalla kun hän avasi Miu Miun kevään 2021 mallistoa esittelevän muotinäytöksen.

Sittemmin Lila Moss on kävellyt useilla näytöslavoilla ja toiminut mallina myös äitinsä Kate Mossin kanssa samassa muotinäytöksessä. Nyt Lila Moss nähdään samassa kampanjassa 50-vuotiaan supermalliäitinsä kanssa.

Kate Moss ja Lila Moss esittelevät yhdessä Fendin uutta Peekaboo-laukkumallia upeissa mainoskuvissa. Äiti ja tytär ovat kuin kaksi marjaa kuvissa, joissa heillä on puettu samanväriset asut ja naisten tyyli on hiuksia ja meikkiä myöten stailattu samanlaisiksi.