Shakira paljasti kalleimman virheensä – yksi moka vei kiertueen tappiolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Shakira erosi pari vuotta sitten jalkapalloilija Gerard Piquen kanssa. Laulajaa kymmenen vuotta nuorempi jalkapalloilija petti häntä ja jäi kiinni, mikä on sai myös Shakiran fanit kääntymään miestä vastaan ja näyttämään halveksuntansa Piquelle sosiaalisessa mediassa.

Shakira on kertonut eron jälkeen olleensa energisempi ja tuotteliaampi kuin aikoihin. Hän julkaisi 22. maaliskuuta uuden Las Mujeres Ya No Lloran -nimisen albumin, jossa on 17 kappaletta. Nyt nainen muisteli uransa ensimmäistä maailmankiertuetta First We Feast -kanavan haastattelussa.

Haastattelun aikana Shakira söi tulisia siipiä ja kertoi kalleimmasta virheestä, jonka hän ensimmäisellä maailmankiertueellaan teki. Nainen halusi saada lavalle koristeeksi monen metrin korkuisen kobran, jonka valmistamiseen meni lopulta miljoona dollaria.

Lavakoristeen kuljettamiseen tarvittiin myös oma auto ja kuljettaja. Kaiken kaikkiaan kobra tuli maksamaan kiertueella niin paljon, että Shakiran kiertueen suurten lipputulojen jälkeenkin se jäi silti miinukselle.