Tyla esitteli kauneusrutiininsa videolla – hiuksille oma hajuvesi

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tyla-nimisestä naisartistista on tulossa seuraava maailmankuulu poptähti. Eteläafrikkalainen artisti on saanut juuri ensimmäisen suuren tunnustuksen kun hän voitti Grammy-palkinnon uudessa Best African Music -kategoriassa. Nainen sai palkintoon johtaneen ehdokkuuden Water-nimisestä kappaleesta.

Juuri oman debyyttialbuminsa julkaissut Tyla joutui perumaan terveydellisistä syistä maailmankiertueensa, mutta aikoo keikkailla heti kun se on mahdollista. Nyt tähti nähdään Voguen julkaisemalla videolla, jossa Tyla esittelee oman kauneusrutiininsa.

Tyla kosteuttaa ihonsa edullisella Weledan Skin Food -kosteusvoiteella, jota saa myös Suomesta. 22-vuotias tähti kertoo videolla, että hänen äitinsä ei antanut naisen käyttää nuorempana meikkiä. Nyt myöhemmin artistin on pitänyt oppia itse meikkaamaan myös esiintymisiä varten, koska oman maskeeraajan kuljettaminen mukana keikkamatkoilla tulisi liian kalliiksi.