Hurja tilanne videolle: Lentävä sirkkelin terä oli osua mieheen kauppareissulla

Ohhoh! · Tim Isokivi

Lähikaupassa asioimassa ollut mies voi kiittää onneaan siitä, ettei hän joutunut karmivan onnettomuuden uhriksi. Hän väisti täpärästi kohti lentäneen sirkkelin terän. Oregonin osavaltiossa Yhdysvalloissa tapahtunut välikohtaus tallentui valvontakameran videoksi.

Videolla nähdään, kuinka Shane Reimche astelee Eugenessa sijaitsevaan Quicktrips-lähikauppaan autuaan tietämättömänä uhkaavasta vaarasta. Pian läheiseltä työmaalta kiitää sirkkelin irronnut terä kauppaa kohti. Se osuu rakennuksen kohtaan, jonka edessä Reimche hetkeä aikaisemmin oli.

Sirkkeli osui rakennuksen seinään niin kovalla voimalla, että kaikki lähikaupassa olleet tunsivat sen. Sirkkelin terän irrottamiseen tarvittiin People-lehden mukaan kolme ihmistä. Läheltä piti -tilanne järkytti Reimcheä suuresti.

– En usko, että olisin selvinnyt sirkkelin terän osumasta. Tarvitse oluen. Olen vieläkin aivan poissa tolaltani, Reimche kuvaili tuntemuksiaan paikallismedialle.