Jyrki-ohjelmalle oma esiintymislava Tapiola-festivaalilla – esiintyjinä ysäritähtiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Espoossa elokuussa järjestettävällä Tapiola-festivaalilla voi virittäytyä ysäritunnelmiin. Tapahtumassa on mukana Jyrki Retro Stage -lava, jonka nimi juontaa tietenkin legendaarisesta 90-luvun ja 2000-luvun alun suomalaisohjelmasta.

Tapiola-festivaalin Jyrki Retro Stagen julkistettuja esiintyjiä ovat Basic Element, Basshunter, Beats and Styles, Indica, ItaloBrothers, JS16, Mohombi, Pandora ja Waldo’s People. Lavan esiintyjäkaartissa siis luotetaan vahvasti Jyrkin aikaan kuuluisuuteen nousseisiin artisteihin.

Tapiola-festivaalilla esiintyvät tänä kesänä myäs muun muassa Ronan Keating, Gettomasa, Abreu, Käärijä, Ibe, Kolmas Nainen, Egotrippi, Katri Helena, Behm, Ibe, Kwan, Bess ja Mikael Gabriel. Lisää julkistuksia on tiedossa kevään mittaan. Tapahtuma järjestetään 16.-17. elokuuta Espoon Tapiola Golfin alueella.