Whatsappissa parempilaatuisia videoita ja kuvia? Näin muutat sen oletukseksi

Digi · Tim Isokivi

Whatsapp-pikaviestisovellukseen tuli viime vuonna monien käyttäjien toivoma uudistus. Sen myötä sovelluksessa on ollut mahdollista lähettää aikaisempaa parempilaatuisia kuvia ja videoita. Nyt kuvien ja videoiden lähettämiseen tulee jälleen uudistus.

Parempilaatuisten kuvien ja videoiden jakamisen voi pian valita oletusasetukseksi Whatsappissa. Asiasta kertoi WABetaInfo-sivusto. Aikaisemmin ominaisuus on täytynyt kytkeä päälle joka kerta tiedostoja lähettäessä.

Uudistus löytyy jo ainakin Whatsappin Android-sovelluksen beta-versiosta 2.24.7.17. Parempilaatuisten videoiden ja kuvien lähettämisen voi kytkeä oletusasetukseksi Whatsappin Asetukset-osiosta löytyvästä Tallennustila ja data -välilehdestä. Tiedostojen koko on sitä suurempi mitä parempi niiden laatu on, joten niiden lähettämisessäkin voi kestää tavallista pidempi aika.