Nainen laihtui 63,5 kiloa – lopetti yhden lihottavan tavan elämässään

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Brittiläinen viisikymppinen nainen kertoo laihduttaneensa 63,5 kiloa luopumalla iltaviinittelystään. Englantilainen Jo Hurley alkoi lihota sen jälkeen, kun hän sai septisen shokin gynekologikäynnin jälkeen vuonna 2018. Hänelle tehtiin kolme vaativaa leikkausta.

Kun Hurley vihdoin toipui, nautti hän iltaisin juustoja ja viiniä. Viiniä saattoi kulua jopa yksi pullo illassa. Hän lihoi nopeasti herkuttelun vuoksi ja painoi lopulta kahden vuoden rutiinin seurauksena 136 kiloa. Laihdutusleikkaus ei ollut vaihtoehto aiempien komplikaatioiden vuoksi.

– Kävin uudenvuodenjuhlissa vuonna 2021 ja tajusin, että kaikilla muilla naisilla oli ihanan hoikat vartalot. Minusta tuntui inhottavalta, Hurley kertoi lehdistölle ja tajusi, että hänen elämänsä vaati muutoksia.

Hän muutti elämäntapansa ja laihtui tasaisesti. Kahdessa vuodessa hän onnistui karistamaan lähes puolet painostaan. Hän ei ole kertomansa mukaan tuntenut eloaan koskaan aiemmin yhtä hyväksi kuin nyt, hoikan vartalonsa kanssa.