Alessandra Ambrosio rantalomalla – kuvasi itsensä saunassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brasilialainen huippumalli Alessandra Ambrosio oli vuosien ajan tuttu näky Victoria’s Secret -brändin muotinäytöksistä. Aktiiviuransa taannoin jättänyt perheenäiti on esitellyt viime aikoina muun muassa omaa rantavaatemallistoaan, joten hänen malliuransa on kuitenkin jatkunut.

Alessandra Ambrosio vietti juuri ison ystäväporukan kesken Los Angelesissa rentoa viikonloppua. 42-vuotias kaunotar julkaisi hänen Instagram-kanavalleen viikonlopun aikana otettuja kuvia, joissa nähdään miten upeissa puitteissa tähti lomaili ystäviensä kanssa.

Alessandra Ambrosio julkaisi kymmenen kuvaa, joissa nähdään kaunis suuri huvila, jonka pihalla on oma uima-allas. Näkymät ovat hiekkarannalle ja upeisiin auringonlaskuihin päin. Kuvissa malli poseerasi myös keltaisissa biksuissa ja esitteli viikonlopun aikana nautittuja ruokia ja drinkkejä.