Arnold Schwarzenegger vei lemmikkipossunsa kävelylle – julkaisi suloisen videon

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Arnold Schwarzenegger on tunnettu itävaltalais-yhdysvaltalainen näyttelijä, entinen kehonrakentaja, poliitikko ja liikemies. Hän nousi kuuluisuuteen erityisesti toimintaelokuvien kautta, kuten ”Terminator”-sarjassa. Schwarzenegger on myös toiminut Kalifornian osavaltion kuvernöörinä.

Nykyään 76-vuotias tähti elää hieman rauhallisempaa elämää ja keskittyy omaan hyvinvointiinsa. Nyt Arnold Schwarzenegger julkaisi hänen Instagram-kanavallaan hellyttävän videon, jossa nähdään miten hän vie Schnelly-nimistä lemmikkipossuaan aamukävelylle.

– Ei ole mitään parempaa kuin tiistaiset aamukävelyt Schnellyn kanssa, tähti kirjoittaa kuvatekstissään.

Videolla nähdään miten Arnold Schwarzenegger kävelee hitain askelin ja houkuttelee possua kävelemään perässään. Julkaisun myötä mies kehottaa myös seuraajiaan ottamaan vastaan liikunnallisen haasteen, jossa omia päivittäisiä askelmääriä kasvatetaan tuhannella.