Anteeksi mitä? Uusissa Crocsin kengissä on sipsiteline

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kenkämerkki Crocs on aloittanut yllättävän yhteistyön sipsivalmistaja Pringlesin kanssa. Yhteistyön myötä markkinoille tuodaan kenkämallisto, jossa on erikoisiakin viittauksia molempiin brändeihin. Mallistoja valmistetaan rajoitettu määrä.

Mallisto koostuu Pringles x Crocs Classic Crush Boot, Pringles x Crocs Classic Clogs ja Pringles x Crocs Classic Sliders -kenkämalleista. Ensin mainittu on varustettu kengän sivuihin kiinnitetyillä perunalastupidikkeillä. Viimeksi mainitut on puolestaan koristeltu Pringles-purkista tutuilla Mr. P -hahmoilla.

Myyntiin tuodaan myös uusi Crocsin inspiroima Pringles-maku, Pringles Croc-Tail Party. Kenkämalliston tuotteet saapuvat myyntiin Crocsin verkkokauppaan tiistaina 16. huhtikuuta. Rajoitetun erän vuoksi ne myydään todennäköisesti nopeasti loppuun.