Chrissy Teigen vitsaili videolla – haki 900 dollarin lihat Kiinasta yhtä illallista varten

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Chrissy Teigen on tullut tunnetuksi mallina ja myöhemmin keittokirjailijana. Ruoanlaiton ja kirjojen tekemisen lisäksi nainen on viime aikoina keskittynyt perheeseensä ja lapsiinsa, joita naisella on tällä hetkellä kolme.

Chrissy Teigen julkaisi nyt hänen Instagram-kanavallaan koomisen videon, jossa hän kertoo matkustaneensa Kiinaan vain sen vuoksi, että hän saa miehensä suosimalta lihakauppiaalta ostaa ainekset romanttista illallista varten.

Videolla nähdään miten nainen matkustaa Kiinaan, palaa kotiin ja alkaa valmistamaan illallista, jonka tekemiseen menee kokonainen päivä. Lopulta hän tarjoilee illallisen miehelleen lopen uupuneena sen valmistamisesta ja saa kuulla, että ateria on alisuolattu.