Die Hardin ja Predatorin ohjaaja Suomeen – vierailee Night Visions -elokuvafestivaalilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaikkien aikojen arvostetuimpiin toimintaelokuvien ohjaajiin kuuluva John McTiernan saapuu tänä keväänä Suomeen. Hän vierailee Helsingissä 16. – 21. huhtikuuta järjestettävillä Night Visions -elokuvafestivaaleilla.

Muun muassa ensimmäisten Predator ja Die Hard -elokuvien ohjaajana tunnettu McTiernan on Night Visionsin tämän kevään päävieras. McTiernan on mukana Predator – Saalistajan Masterclass-erikoisnäytöksessä Bio Rexissä lauantaina 20. huhtikuuta. Festivaaleilla esitetään myös McTiernanin elokuvat Die Hard, Punaisen lokakuun metsästys ja Nomads – Yön muukalaiset.

Muista vieraita näyttelijä Jessica Freytag, käsikirjoittaja Simon Barrett, ohjaaja Ryland Brickson sekä doumentaristit April Jones ja Simone Scafidi. Jokaisen vieraan uusia tuotoksia esitetään luonnollisesti isolta kankaalta festivaaleilla. Koko ohjelmisto lisätietoineen on nähtävissä Night Visionsin sivuilla.