Nainen laihtui 23 kiloa muuttamalla yhden ainoan asian

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Australialainen Dils Lee on kertonut, että kyllästyi tuntemaan olonsa lihavaksi. Hän painottaa, että koko tai paino eivät määrittele ihmistä vaan se, miten he itse tuntevat olonsa. Hän ei tuntenut oloaan hyväksi 87 kiloa painavana.

Hän päätti viime vuoden heinäkuussa tehdä elämäntapamuutoksen ja onnistui pienentämään mekkokokoa peräti kolmella numerolla alle vuodessa yksinkertaisen muutoksen jälkeen. Hän sai kimmokkeen artikkelista, jonka mukaan passiivinen kumppani kuolee seitsemän vuotta ennen aktiivista kumppania. Hänen miehensä on todella liikunnallinen.

– Tämä muutti täysin ajattelutapani ja lähestymistapani painonpudotukseen. En halunnut vain näyttää paremmalta, vaan halusin olla terve ja elää niin kauan kuin mahdollista mieheni kanssa, Lee kertoo.

Hän alkoi yksinkertaisesti tavata ystäviä kävelylenkeillä sen sijaan, että olisi istunut kahviloissa. Hän alkoi laihduttaa ja ennen pitkää rakastui liikkumiseen ja kävi jopa HIIT-kuntotunneilla viisi kertaa viikossa. Kuudessa kuukaudessa Lee oli pudonnut uskomattomat 17 kiloa. Sen jälkeen hän palkkasi itselleen ravitsemusterapeutin. Hän aloitti vähähiilihydraattisen ja proteiinipitoisen ruokavalion, jonka avulla hän saavutti ihannepainonsa alle vuodessa.