Lenny Kravitz nahkahousuissa kuntosalilla – ei tingi tyylistään

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muusikkona ja näyttelijänä tunnettu Lenny Kravitz aloitti uransa viihdemaailmassa jo 1980-luvulla. Useita Grammy-palkintoja voittanut muusikko on myös persoonallinen pukeutuja, jolla on ollut vahva vaikutus muotiin. Mies sai taannoin myös oman tähden Hollywoodin Walk Of Fame -kadulle.

Lenny Kravitzin nuorekas ulkonäkö herättää usein ihmetystä fanien keskuudessa. 59-vuotias tähti on tunnettu nahkahousuistaan, hihattomista paidoistaan ja aurinkolaseista. Mies ei näytä sosiaalisessa mediassa leviävästä videosta päätellen luopuvan tyylistään eden treenatessa.

Lenny Kravitz on julkaissut omalla TikTok-kanavallaan videon, joka on aiheuttanut seuraajissa hilpeyttä ja samaan aikaan myös ihastelua. Videolla nähdään miten tähti treenaa valmentajansa avustamana kuntosalilla normaaleissa vaatteissaan ja aurinkolasit päässä.

@lennykravitz Thank God for today! Grateful. Never been better. There are no shortcuts so seize your day. It is all possible. Love! #Human ♬ Human (Album Version) – Lenny Kravitz