Nicole Zavala yläosattomissa – pakaratkin paljastuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Epäluonnollisista suurista kurveistaan tunnetuksi tullut kohukaunotar Nicole Zavala tunnetaan poikkeuksellisen näyttävästä ulkonäöstään, joka auttaa hänen julkisuuden janoaan ja huomion saavuttamista. Vuonna 2023 Zavala esitteli aktiivisesti vartaloan somessa, ja sama meno jatkuu vielä tänäkin vuonna.

Nyt Nicole on keikistellyt kameran edessä auringossa hieman tavallistakin niukemmassa asussa, sillä hän oli jättänyt koko ylävartalonsa paljaaksi ja housutkin olivat valahtaneet ja paljastaneet pakaroita.

Kerroimme taannoin Nicole Zavala äidin kauhistuneen, kun näki Nicolen kiristäneen silmäluomiaan. Kuten moni muukin plastiikkakirurgian turvin itsetuntoaan kohottava, on myös Nicole ollut aiemmin koulukiusauksen uhri.