Johanna ja Renny Harlin saivat lapsen – ihastuttava kuva julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen elokuvaohjaaja Renny Harlin ja hänen Johanna-vaimonsa ovat saaneet perheenlisäystä. Julkkisparin seuraajat ovat saaneet viime kuukaudet jännittää raskauden loppuvaiheita, ja nyt onnellinen perhetapahtuma on totta. Harlinit kertoivat asiasta somessa.

– Yhdeksän kuukautta rukoilimme, unelmoimme ja odotimme. Ja sitten keskellä yötä vastasit isälle ja äidille olevasi valmis. Nopea ajo sairaalaan trooppisessa yössä ja kun aurinko nousi sinä ryntäsit maailmaamme. Silmät auki ja uteliaana, kädet pidellen kiinni sormistamme. Sinä olet täydellinen poika, eikä meidän elämämme tule koskaan olemaan samanlaista, Renny ja Johanna kirjoittivat kuvansa yhteydessä.

Kesällä perhe muutti Miamista Uuteen-Seelantiin. Renny Harlin kommentoi aiemmin perheenlisäystä ja sanoi sen olleen yksi hänen elämänsä suurimmista haaveista.