Keanu Reeves suositun pelielokuvan jatko-osaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viime vuosina uutta menestystä niittänyt suosikkinäyttelijä Keanu Reeves on kiinnitetty rakastettuun perlisarjaan perustuvaan elokuvaan. Reeves on mukana myöhemmin tänä vuonna ilmestyvässä Sonic the Hedgehog 3 -elokuvassa.

Reeves toimii Variety-lehden mukaan Shadow the Hedgehohgin ääninäyttelijänä. Hahmo on peleissä eräänlainen antisankari ja Sonicin vastustaja. Fanisuosikiksi noussut Shadow esiintyi ensi kertaa vuonna 2001 ilmestyneessä Sonic Adventure 2 -pelissä.

Kolmannen Sonic-elokuvan näyttelijäkaarti on jo valmiiksi nimekäs, sillä mukana ovat muun muassa Jim Carrey, Ben Schwartz, Idris Elba ja Krysten Ritter. Elokuva saa ensi-iltansa joulukuussa 2024. Reeves palaa lähitulevaisuudessa myös John Wickin rooliin, sillä hahmo on mukana Ana de Armasin tähdittämässä spinoff-elokuvassa Ballerina.