Uskotko silmiäsi? Koira sukeltaa järven pohjasta esineitä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koirat pitävät usein vedestä, uimisesta ja jotkut lemmikit jopa veteen hyppimisestä. Aniharva koira osaa kuitenkaan sukeltaa saati sitten pitäisi siitä. Sosiaalisessa mediassa on noussut hitiksi videokooste, jossa nähdään hieman toisenlainen kultainennoutaja.

Tällä kertaa lemmikkikoira on niin innoissaan vedestä, että se on oppinut sukeltamaan esineitä pohjasta useiden metrien syvyydeltä. Kultainennoutaja voi pelastaa pohjasta jopa ihmisen sinne vahingossa pudottaman matkapuhelimen, joten tästä koirasta voi olla hyötyä myös taloudellisesti.

Kyseinen somepäivitys koskee varsinaiselta asialtaan hieman muuta kuin koirien sukeltamista, mutta huomiota päivitys on tällä lemmikin taidolla saanut osakseen melkoisesti.